xezal Admin
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Nerden : beytüşşebap Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: zara şarkı sözleri Salı Ağus. 05, 2008 1:45 pm | |
| avuntu (Ötme Bülbül) Umutlarım çölde bir nehir Sevdam gökteki yıldız Gözyaşlarım bir deniz olsa bekleyeceğim Çölde bir nehir gibi Parlayan yıldız gibi Engin denizler gibi özleyeceğim Suya hasret çöl Yıldızsın gece yorgun kara bir deniz benimbenim İstekli hasret bir benim Bilirimaşıksın güle Gülün hali ya kimbile Bizimbahçedeki güle El atıp dalaşma bülbül Benimderdimbana yeter Bir dert de sen katma bülbül Bülbüllerin aslımısın Kafeslerde beslimisin Benimkadar yaslımısın Derdi derde katma bülbül Ötme bülbül ötme bülbül Derdi derde katma bülbül Benimderdimbana yeter Bir dert de sen katma bülbül Bakışı Çağırır Beni Uzaktan Şarkı Sözü Bakışı çağırır beni uzaktan Varınca çatılır kaşlar nedendir Bir yandan hoşlanır azarlamaktan Bir yandan gözünde yaşlar nedendir Derindir alnımda gurbet çizgisi Değişmez diyorlar bahtın yazısı Gönlümün içinde var ki bir sızı Her akşam yeniden başlar nedendir Hasreti bağlayıp sazın teline Yıllardır çıkmışım gurbet eline Düşmüşüm bu yüzden elin diline Üstelik yar beni taşlar nedendir
Bir Bahar Akşamı Bir bahar akşamı rastladım size Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz derinden bakınca gözlerinize Neden başınızı öne eğdiniz neden başınızı öne eğdiniz
İçimde uyanan eski bir arzu İçimde uyanan eski bir arzu Dedi ki yıllardır aradığın bu şimdi soluyorum büküp boynumu Daha önceleri neredeydiniz daha önceleri neredeydiniz
Bir Rüzgardır Gelir Geçer Sanmıştım Bir rüzgardır gelir geçer sanmıştım Meğer başımda esen kasırgaymış sevgilim Gönül oyunudur bunun izi kalmaz demiştin Meğer içimde yanan bir volkanmış sevgilim Bir gün olur unutursun demiştin sevgilim Hicranını uyutursun demiştin sevgilim Unutmadım unutmadım Aşka hasret, sana hasret bekliyorum sevgilim Gönül oyunudur bunun izi kalmaz demiştin Meğer içimde yanan bir volkanmış sevgilimSebebini Bileyim | |
|
xezal Admin
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Nerden : beytüşşebap Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: zara şarkı sözleri Salı Ağus. 05, 2008 1:45 pm | |
| Suçum neyse cezamı ver çekeyim Bir ömür de yollarında öleyim Katip olda ben boynumu bükeyim Kaldır aramızdan bu dargınlığı Bileyim bileyim sebebini bileyim Hakim olda, savcı olda Ben cezamı çekeyim Bir dağ olsan konuşurdun benimle Bir taş olsan acıtırdın canımı Yeter al başımı akıt kanımı Kaldır aramızdan bu dargınlığı
Hastane Önünde İncir Ağacı
hastane önünde incir ağacı annem acı doktor bulamadı bana ilacı annem ilacı baş tabip geliyor zehirden acı annem oy acı garip kaldım yüreğime dert oldu annem dert oldu ellerin vatanı bana yurt oldu annem yurt oldu
mezarımı kazın bayıra düze annem oy düze yönünü çevirin sıladan yüze annem oy yüze benden selam edin sevdiğinize sevdiğinize başına koysun karalar bağlasın annem bağlasın gurbet elde kaldım diye ağlasın annem ağlasın | |
|